Dovlecei crocanti

de madi_marin in Mancaruri de legume, 27 Mai 2018 | 8625 vizualizari

 

picnicul bucatarasilor
 
 

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 1 ou
  • pesmet
  • parmezan ras fin
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei crocanti:

Se spală dovleceii şi se şterg. 

Se taie sub formă de bastonașe, care se presară cu sare şi piper.

 Se dau prin ou bătut şi se tavălesc prin pesmetul amestecat cu parmezan.

 Se pun în tava tapetată cu hârtie de copt şi se dau la cuptor la 200 grade C, cu ventilatie, pentru 20 de minute.

 Se servesc cu sos de roşii cu usturoi sau sos de smântână cu usturoi.

 Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei crocanti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

29.05.2018, 21:13

Ce idee faina! Chiar am vazut ca facea cineva serile trecute, la tv, doar ca folosise si vanata.

dantes 1

31.05.2018, 16:50

Buni!

Rahela Velicu 1

17.07.2018, 09:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la tigaie cu ciuperci